Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε τον Ατρόμητο με 4-2, εντείνοντας τη μάχη της παραμονής στη Super League. Αυτή η νίκη τον ανέβασε στους 28 βαθμούς, τρεις πάνω από την ΑΕΛ και τρεις κάτω από τον Παναιτωλικό.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, με τον Αστέρα να σκοράρει με τους Κετού, Μπαρτόλο, Άλχο και Αλμύρα. Ο Ατρόμητος, αν και μείωσε το σκορ με τους Τζοβάρα και Τσούμπερ, υπέστη την πρώτη του ήττα στο μίνι πρωτάθλημα.
Σημαντικά στατιστικά:
- Ο Αστέρας σκόραρε 4 γκολ σε αυτήν την αναμέτρηση.
- Ο Ατρόμητος δέχθηκε 4 γκολ για πρώτη φορά στο μίνι πρωτάθλημα.
- Με αυτήν τη νίκη, ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε τους 28 βαθμούς.
- Βρίσκεται 3 βαθμούς πάνω από την ΑΕΛ και 3 κάτω από τον Παναιτωλικό.
Η επόμενη αγωνιστική περιλαμβάνει τον Αστέρα Τρίπολης να φιλοξενείται από την ΑΕΛ, κάτι που καθιστά το παιχνίδι κρίσιμο για την παραμονή των δύο ομάδων. Φαίνεται ότι η μάχη της παραμονής στη Super League φουντώνει — οι ομάδες θα πρέπει να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.
Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της ομάδας: “Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε τον Ατρόμητο και έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή στη Super League.” Η κατάσταση είναι τεταμένη και όλοι περιμένουν πώς θα εξελιχθεί η συνέχεια.