Ο κύκλος εργασιών τον Φεβρουάριο του 2026 ανήλθε σε 29.072.219 χιλ. ευρώ, σημειώνοντας μια μικρή μείωση 1% σε σύγκριση με τον Φεβρουάριο του 2025.
Η ΕΛΣΤΑΤ ανακοίνωσε ότι το προηγούμενο έτος ο κύκλος εργασιών ήταν 29.366.443 χιλ. ευρώ. Οι επιχειρήσεις του τομέα Άλλες Δραστηριότητες Παροχής Υπηρεσιών παρουσίασαν σημαντική πτώση 16,3%, ενώ αντίθετα, οι επιχειρήσεις στον τομέα Κατασκευές είδαν αύξηση 19,9%.
Οι αριθμοί αυτοί έρχονται σε μια περίοδο που η αγορά δείχνει σημάδια αστάθειας — και καθώς οι διεθνείς δείκτες όπως ο Dow Jones και ο Nasdaq καταγράφουν άνοδο.
Συγκεκριμένα, ο δείκτης Dow Jones έκλεισε με άνοδο 115 μονάδων (+0,24%), ο Nasdaq με 86,68 μονάδες (+0,36%) και ο S&P 500 με 18,33 μονάδες (+0,26%).
Aυτές οι εξελίξεις συμβαδίζουν με τη γιορτή των 100 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΟΚ — ενός συλλόγου που έχει ιστορία γεμάτη πάθος και αγώνες.
Ιβάν Σαββίδης, ηγετική μορφή του ΠΑΟΚ, δήλωσε: “Καθήκον μου είναι να αφήσω στις επόμενες γενιές έναν ακόμη μεγαλύτερο ΠΑΟΚ.” Η δέσμευσή του να στηρίξει την ομάδα είναι αδιαμφισβήτητη.
Η οικονομική κατάσταση της ομάδας όμως δεν είναι απομονωμένη από τις γενικότερες οικονομικές τάσεις της χώρας — οι προκλήσεις είναι πολλές.
Μέσα σε αυτό το κλίμα, η στήριξη προς τον ΠΑΟΚ αποκτά ιδιαίτερη σημασία για τους φιλάθλους και την κοινότητα.
Details remain unconfirmed.
Η επόμενη ημέρα θα φέρει νέες προκλήσεις και ευκαιρίες για τη διοίκηση και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ — καθώς όλοι περιμένουν να δουν πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στην αγορά αλλά και στην ομάδα.