Στο Παγκρήτιο, ο Άρης νίκησε τον ΟΦΗ με 2-0, εξασφαλίζοντας τη νίκη σε κρίσιμες στιγμές του αγώνα. Οι γκολάρες ήρθαν από τους Ντουντού στο 11′ και Γιαννιώτα στο 86′.
Ο Άρης μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και στο 10ο λεπτό ο Ντουντού άνοιξε το σκορ. Ο ΟΦΗ, αν και είχε εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο πριν τον αγώνα, δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Σημαντικά γεγονότα:
- Το πρώτο γκολ σημειώθηκε στο 11′ από τον Ντουντού.
- Ο ΟΦΗ είχε μεγάλη ευκαιρία στο 61′ με τον Φούντα, αλλά η μπάλα τράνταξε το δοκάρι.
- Ο Άρης κλείδωσε τη νίκη με το γκολ του Γιαννιώτα στο 86′.
Αυτή η νίκη είναι σημαντική για τον Άρη, καθώς ήταν η τρίτη αγωνιστική των playoffs 5-8 της Stoiximan Super League. Η ομάδα φαίνεται να έχει βρει ρυθμό και αυτοπεποίθηση, κάτι που θα χρειαστεί για τις επόμενες αναμετρήσεις.
Οι αντιδράσεις μετά το παιχνίδι ήταν θετικές. “ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ για τον Άρη, 0-2! Ο Γιαννιώτας με ένα υπέροχο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα,” ακούστηκε η φωνή των φιλάθλων. Ο ΟΦΗ, μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του Κύπελλου Ελλάδας Betsson, υποδέχθηκε τον Άρη με ελπίδες για μια καλή εμφάνιση.
Είναι σαφές ότι ο Άρης έχει πολλές προσδοκίες για την συνέχεια της διοργάνωσης και οι παίκτες δείχνουν έτοιμοι να ανταγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο.