Ο Ολυμπιακός θα καταβάλει το 3% στην ‘Αγία Άννα’ σε περίπτωση μεταγραφής του Κωστούλα, ο οποίος μεταγράφηκε στην αγγλική Μπράιτον το περασμένο καλοκαίρι. Αυτή η εξέλιξη έρχεται σε μια περίοδο που ο Ολυμπιακός προσπαθεί να ενισχύσει την ομάδα του και να διατηρήσει τους καλύτερους παίκτες του.
Στο μεταξύ, ο Τζον Πουλακίδας, Έλληνας δεύτερης γενιάς, είχε μια αξιοσημείωτη παρουσία στην ήττα των Μάβερικς από τους Τίμπεργουλβς. Ο Πουλακίδας ήρθε από τον πάγκο και σημείωσε 8 πόντους και 3 ριμπάουντ σε 17:56 λεπτά συμμετοχής.
Η απόδοσή του περιλάμβανε 2/7 ποσοστό σουτ και 2/2 βολές, δείχνοντας ότι μπορεί να συμβάλει στην ομάδα του. Παρά την ήττα, οι Μάβερικς συγκέντρωσαν 94 πόντους, ενώ οι Τίμπεργουλβς σημείωσαν 124 πόντους, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για βελτίωση.
Ο Πουλακίδας, ο οποίος αποφοίτησε πέρσι από το Γέιλ, υπέγραψε two-way συμβόλαιο με τους Μάβερικς, γεγονός που του δίνει την ευκαιρία να αποδείξει τις ικανότητές του σε υψηλό επίπεδο. Οι παρατηρητές αναμένουν με ενδιαφέρον την εξέλιξη της καριέρας του και τις επόμενες εμφανίσεις του.
Η μεταγραφή του Κωστούλα και η απόδοση του Πουλακίδα είναι ενδεικτικές των αλλαγών και των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες αθλητές στον διεθνή αθλητισμό. Οι επιδόσεις τους θα συνεχίσουν να παρακολουθούνται στενά από τους φιλάθλους και τους ειδικούς του χώρου.
Details remain unconfirmed.