Πώς εξελίχθηκε ο αγώνας Κηφισιά εναντίον ΠΑΟΚ;
Ο ΠΑΟΚ νίκησε την Κηφισιά με σκορ 4-1 σε έναν ανατρεπτικό αγώνα που διεξήχθη στη Νεάπολη. Ο αγώνας αυτός έφερε στην επιφάνεια σημαντικές αποφάσεις διαιτησίας που προκάλεσαν αντιδράσεις από την πλευρά της Κηφισιάς.
Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 32′ με πέναλτι του Γερεμέγεφ, ενώ η Κηφισιά ισοφάρισε στο 60′ με γκολ του Ρουκουνάκη. Ωστόσο, η συνέχεια του αγώνα δεν ήταν ευνοϊκή για την Κηφισιά, καθώς ο ΠΑΟΚ κέρδισε δεύτερο πέναλτι στο 69′, γεγονός που προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στην ομάδα της Κηφισιάς.
Ο διαιτητής του αγώνα, Φωτιάς, και ο VAR, Βεργέτης, βρέθηκαν στο επίκεντρο της κριτικής, με την Κηφισιά να διαμαρτύρεται για τις αποφάσεις τους. “Οι αποφάσεις του διαιτητή Φωτιά έχουν προκαλέσει έντονο εκνευρισμό στην Κηφισιά”, ανέφεραν πηγές από την ομάδα.
Ο ΠΑΟΚ, με την νίκη αυτή, ανέβηκε στην κορυφή της Super League με 53 βαθμούς. Στο 72′, ο Γερεμέγεφ σκόραρε από το δεύτερο πέναλτι, και ο ΠΑΟΚ συνέχισε να επιτίθεται, σκοράροντας άλλα δύο γκολ στο 88′ και στο 90+2′.
Η Κηφισιά, από την άλλη, αγωνίστηκε με πέντε απουσίες λόγω τιμωρίας και τρεις λόγω τραυματισμών, γεγονός που επηρέασε την απόδοσή της. “Καμία σημαντική απόκρουση”, δήλωσε εκπρόσωπος της Κηφισιάς μετά τον αγώνα.
Αυτός ο αγώνας ήταν εξ αναβολής για την 18η αγωνιστική της Super League, και οι δύο ομάδες είχαν υψηλές προσδοκίες. Ο ΠΑΟΚ φαίνεται να έχει βρει ρυθμό, ενώ η Κηφισιά θα πρέπει να ανασυνταχθεί.
Ακολουθούν σημαντικοί αγώνες για τις δύο ομάδες, με την Κηφισιά να αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στις 9 Μαρτίου και τον ΠΑΟΚ να αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό στις 8 Μαρτίου.
Details remain unconfirmed.